Vacatures

 

NB : De Witte Zwaan is een erkend leerbedrijf voor de niveau’s 2 en 3.

Restaurant De Witte Zwaan groeit gestaag. We krijgen steeds meer gasten en ook steeds meer besloten avonden waarop we groepen tot 40 gasten ontvangen voor het diner. Om onze verdere groei aan te kunnen hebben we onderstaande vacatures.

Keukenassistent (V/M)

Als keukenassistent ondersteun je de Chef bij het bereiden van de maaltijden en de uitgifte. Daarnaast help je met de afwas en ondersteun je bediening op piekmomenten. Omdat wij echt alles zelf maken, is deze functie een uitstekende leerschool als je je culinair wilt ontwikkelen. Deze functie is voor een of meerdere dagen/avonden per week. We bieden een goed salaris en zoals gezegd veel mogelijkheden om het vak te leren.

Supervisor Bediening / restaurant manager (V/M)

Je wordt verantwoordelijk voor het restaurant met alle taken die daarbij horen. Planning, personeel, service, kwaliteit, assortiment. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie vereist. Daarnaast ook oog voor uitstraling en commerciële activiteiten. Samen met de Chefkok ben je operationeel en  tactisch verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van De Witte Zwaan.

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent servicegericht en begrijpt het bijzondere concept van De Witte Zwaan.
  • Je vindt het geen probleem om overdag, ’s avonds en in het weekend te werken
  • Naast een praktische, actieve en doelgerichte instelling ben je tevens een toegankelijke persoonlijkheid die het leuk vindt om medewerkers te coachen en op te leiden
  • Je bezit goede communicatieve vaardigheden, je bent gericht op samenwerken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig.
  • Je levert een bijdrage aan de marketing via onder meer sociale media en bij het bedenken van interessante events voor onze gasten.

En nu?
Als je belangstelling hebt, kun je contact opnemen met Marty Zwaan.

We bieden een prima salaris en tal van andere goede voorwaarden voor de juiste kandidaat. En een uitermate prettige baan in een klein maar fijn restaurant met een uitstekende keuken.

info@dewittezwaanamsterdam.nl of tel. 06 51 64 30 22

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram