Vegetarisch menu staat na het vlees / vis menu. Reserveren? Bel Marty 0651643022
Dit is een voorbeeld. Menu altijd in overleg. En altijd met lokale, verse seizoen ingrediënten.
Amuse
Slow cooked eierdooier met bospaddenstoelen en beurre noisette
Voorgerecht
Koriaanse runder carpaccio met komkommer ,peer en knoflook soja
Tussengerecht
Octopus tampoura met zwarte knoflook moyo en Kimchi
Hoofdgerecht
Gekonfijte runderschenkel ,geroosterde wintergroenten, fondant aardappels met een dragon jus
Of
Op de huid gebakken zeebaars met antiboise, zwarte olijven en gedroogde tomaatjes
Nagerecht
Loempia met geitenkaas met een yoghurt-honing saus
Zoet einde
Mini Tarte-tartin en Citroen mascarpone
VEGETARISCH MENU
Amuse
Slow cooked eierdooier met bospaddenstoelen en beurre noisette
Voorlopers
Bieten carpaccio met Kimchi ,zeewier salade
Tussen loper
Aardappel knoflook soep met licht gerookte bloemkool
Hoofdgenieters
In zeezout gegaarde knolselderij , creme van geroosterde wintergroeten, fondant aardappels
Na loper
Loempia met geitenkaas met een yoghurt honing saus
Zoet einde
Mini Tarte-tartin en citroen mascarpone