Voorbeeld menu 2023

Vegetarisch menu staat na het vlees / vis menu. Reserveren? Bel Marty 0651643022

Dit is een voorbeeld. Menu altijd in overleg. En altijd met lokale, verse seizoen ingrediënten.

 

Amuse

Slow cooked eierdooier met bospaddenstoelen en beurre noisette

Voorgerecht

Koriaanse runder carpaccio met komkommer ,peer en knoflook soja

Tussengerecht

Octopus tampoura met zwarte knoflook moyo en Kimchi

Hoofdgerecht

 Gekonfijte runderschenkel ,geroosterde wintergroenten, fondant aardappels  met een dragon jus

Of

Op de huid gebakken zeebaars met antiboise,  zwarte olijven en gedroogde tomaatjes

Nagerecht  

Loempia met geitenkaas met een yoghurt-honing saus

Zoet einde

Mini Tarte-tartin en Citroen mascarpone

 

 VEGETARISCH MENU

Amuse

Slow cooked eierdooier met bospaddenstoelen en beurre noisette

Voorlopers

Bieten carpaccio met Kimchi ,zeewier salade

Tussen loper

Aardappel knoflook soep met licht gerookte bloemkool

Hoofdgenieters

In zeezout gegaarde knolselderij , creme van geroosterde wintergroeten, fondant aardappels 

Na loper

Loempia met geitenkaas met een yoghurt honing saus

Zoet einde

Mini Tarte-tartin en citroen mascarpone